Kommunikasjon

Kommunikasjon under vann er ikke lett. Det er heller ikke alltid så lett å få distribuert beskjeder og opplysninger over vann til alle som er tilknyttet dykkerklubben.

Klubben bruker en tjeneste som kalles for SPOND. Når du har denne tjenesten og er medlem av Mandal dykkerklubb vil du kunne motta og sende beskjeder til andre i gruppen. Du kan også sende enkeltbeskjeder til andre gruppemedlemmer. Du kan også velge å motta de i appen, mail  eller via sms.

Nytt er at arrangementer som turer og andre ting som er planlagt frem i tid vil også stå i spond. Du velger om du vil være med på arrangementene. Og du kan synkronisere spond kalenderen med din eksisterende kalender.

Samme krav som før gjelder ved utlån av båt til våre medlemmer. At de bruker denne tjenesten når en av båtene våre skal på dykketur utenom terminturer.

Mrk. Alle medlemmer blir påmeldt denne tjenesten når de melder seg inn i klubben. Du må selv melde deg ut om du ikke vil ha disse. Dette er fordi Mandal dykkerklubb bruker denne sms tjenesten til å kommunisere med medlemmene.

Om du har problemer med eller har noen spørsmål ang. tjenesten.
Ta kontakt på 91608028.

Under finner du noen linker som hjelper deg å sette opp Spond.

Du må opprette en bruker om du vil ta appen i bruk. Dette er helt gratis og etter at du har gjort dette kan du søke opp gruppen Mandal Dykkerklubb og melde deg inn der.

Om du ikke vil bruke appen så kan du fremdeles få meldinger eller mail. Men da må webansvarlig i klubben legge deg til gruppen. Da må du oppgi mailadresse og telefonnummer.